Thursday, March 26, 2009

RENKLİ PATATES TOPLARI


Yapması çok basit, yemesi çok zevkli.Evde tüketilmeyen mor lahanaların değerlendirimesi için de iyi bir fırsat . 4-5 tane haşlanmış patatesi iyice ezelim.İki bardak ince kıyılmış mor lahanayı az bir zeytinyağında yumuşayıncaya kadar pişirelim.Patatesin içine ekleyelim. Tuz, zeytinyağı karabiber ve istenen diğer baharatlarla yoğurup top şeklini verelim. Kıyılmış maydanozla süsleyelim.

5 comments:

Anonymous said...

çok değişik ve şok bir sunum ellerine sağlık canım çok lezzetli görünüyor...

pelince said...

Adaşım mor lahananın rengi ne kadar çok yakışmış patatese,ellerine sağlık....

Sevgiler..

Anonymous said...

Ellerine saglik, cok yakismis renkler...
Hayirli cumalar...

mujdenin denemeleri said...

Ellerine sağlık canım.Lezzetli görünüyor.Sevgiler...

kutsalsofra said...

SÜPERSİNNNNN bayıldım
dünya mutfagından damagımıza uygun tarifler
ben şahsen beceremiyorum
illa defalarca yapımını izleyeceğim
yoksa yok

sevgiler