Yapması çok basit, yemesi çok zevkli.Evde tüketilmeyen mor lahanaların değerlendirimesi için de iyi bir fırsat . 4-5 tane haşlanmış patatesi iyice ezelim.İki bardak ince kıyılmış mor lahanayı az bir zeytinyağında yumuşayıncaya kadar pişirelim.Patatesin içine ekleyelim. Tuz, zeytinyağı karabiber ve istenen diğer baharatlarla yoğurup top şeklini verelim. Kıyılmış maydanozla süsleyelim.
5 comments:
çok değişik ve şok bir sunum ellerine sağlık canım çok lezzetli görünüyor...
Adaşım mor lahananın rengi ne kadar çok yakışmış patatese,ellerine sağlık....
Sevgiler..
Ellerine saglik, cok yakismis renkler...
Hayirli cumalar...
Ellerine sağlık canım.Lezzetli görünüyor.Sevgiler...
SÜPERSİNNNNN bayıldım
dünya mutfagından damagımıza uygun tarifler
ben şahsen beceremiyorum
illa defalarca yapımını izleyeceğim
yoksa yok
sevgiler
Post a Comment